loading...
POPULÄRT! SKRIDSKO-ASSISTENTER
Skridskoassistenter är ett roligt och väldigt omtyckt hjälpmedel för barn som vill lära sig åka skridskor. Våra roliga modeller har gjort succé i många ishallar! Vi erbjuder till exempel pingviner, pandor och isbjörnar >
NYHET!
BUMBLE BEE SPORT ICE 160 ELECTRIC 

Nu introducerar vi ytterligare en Sport Ice isbanemaskin i liten modell. Den nya maskinen är framtagen för små isytor upp till 400-500 kvm med extremt bra vändradie för trånga utrymmen. 24V batteridrift gör den också till ett miljövänligt alternativ. >

Bumble Bee Sport Ice

Se den lilla, smidiga isbanemaskinen Bumble Bee 160 Electric jobba på isen.

SPORT ICE ELEKTRO
Läs mer om världens bästsäljande isbanemaskin i litet format. Modellen 248LE är den kompakta isbanemaskinen för små isytor. 248HD är lika liten och smidig men har en större batterikapacitet. 240G är bensindriven för utomhusrinkar, stora som små. Det finns ett stort utbud av tillbehör.

Sport Ice Elektro tömmer snötank

Om Arena Support

Arena Support AB är precis som företagsnamnet låter ett serviceföretag för idrottsanläggningar i Sverige och Europa. 

Vår huvudsakliga inriktning är produkter och konsultationer till idrottsanläggningar såsom arenor inom bandy och ishockey men även övriga verksamhetsområden såsom mobila isbanor samt shoppingcenter. Hos oss hittar du t ex ishockeysargar, målburar, ismålningsfärg, skyddsnät samt andra produkter för ishockeyhallar och bandybanor samt andra isbanor.

Arena Support är också administrativt center för
Sport Ice  maskiner på den europeiska marknaden. Sport Ice maskinerna är speciellt lämpliga för mindre isytor upp till 1200 kvm.  Vi är sedan 2014 återförsäljare av SMG:s produktprogram avseende byggnation samt underhåll av konstgräsytor.


Som kund hos oss erbjuds du alltid den bästa optimala lösningen från första konsultation till levererad produkt. Kontakta oss för hjälp med dina framtida projekt.